Протезиране (изграждане) на гъбични и увредени нокти Варна

Студио Фире,ви предлага нова услуга за протезиране (изграждане) на увредени нокти в град Варна. Тази система е една от малкото, които могат да се поставят при гъбични нокти и да се лакира върху нея, без това да е проблем. Системата „NEC“, позволява са сме красиви и да помагаме при лечение на увредени нокти. Тя се състои от медицински композит, разработен и тестван в изграждане на увредени нокти и подпомага правилното израстване на ноктите.

Повечето гелове за изграждане, (протезиране) на гъбични нокти които се предлагат в град Варна, подпомагат развитието на гъбични и бактериални инфекции. Те са не-пропоскливи, не-дишащи и не са разработени да се слагат върху болни нокти. Много фирми разработват гелове, които позволяват да се поставят и върху увредени нокти. Върху тях не трябва да се поставя никакво покритие. Те трябва да се подменят след 3 седмици. Тази система няма нужда да се подменя. 

Системата „NEC“, първата система, която позволява изграждане (протезиране) и лакиране с обикновен и дори с гел лак.

Това е система, която се прилага при повечето инфекциозни онихопатии: гъбични инфекции, псориазис, последствия след травми или операции, при екзостоза, вродена онихогрифоза, поднокътен хематом и др. 

Студио за красота фиоре

052/ 481835
КОЙ СЪЗДАДЕ NEC  ?
МЕТОДЪТ NEC  Е СЪЗДАДЕН ОТ ПОДИАТЪРА МАНУЕЛ ЕНРИКЕ ТОРАЛ БАРДИНА

През 1997 г. Мануел Енрике Торал Бардина решава да развие професионалната си кариера, като създава частни клиники в Mahón . В продължение на повече от 30 години професионална практика той е използвал различни техники и материали, за да създаде стелки, които отговарят на стандартите за качество на ISO за употреба в общата ортопедия и ортопедия и които се разпространяват национално и международно. С гарантирани и доказани резултати. Той също така извършва леки операции на краката и е специализирал в техниката за възстановяване на ноктите, използвайки съществуващи хирургични техники, с 96% следоперативен успех. Специализира в техниката за естетична реконструкция и възстановяване на ноктите през 2008 г., а през 2016 г. разработва и патентова метода NEC TRAINING (Nails Esthetic Composite )

ЗАЩО NEC?
НОВ ПАТЕНТОВАН МЕТОД ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ИЗКУСТВЕН НОКЪТ

Произведен в Германия за професионална употреба, NEC използва патентован микрохибриден композит и техника за оформяне за реконструкция на ноктите след повечето онихопатии, изискващи защита по време на растежа на ноктите. Той замества нокътя или неговото влошаване, докато израсне отново и се възстанови, подобрявайки външния му вид и избягвайки потенциални наранявания, причинени от обувки.

NEC  също е подходящ за използване при ортониксия, тъй като неговият модул Young осигурява отличен контрол на растежа на ноктите и предпазва дисталните фаланги.Студио Фире,ви предлага нова услуга за протезиране (изграждане) на увредени нокти. Тази система е една от малкото, които могат да се поставят при гъбични нокти и да се лакира върху нея, без това да е проблем.

Цена за един нокът 55лв.

Pin It on Pinterest

Shares
Your SEO optimized title