Радиочестотна терапия с апарат MAG 202

 

 

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА РАДИОЧЕСТОТНАТА ТЕРАПИЯ

 

   Уред за естетична радиочестотна терапия. В Момента естетичната радиочетотна терапия е една от най-иновативните процедури в борбата срещу стареенето. Тя е помощник е усилията за максимално съхраненеие тонуса на кожата и решение на проблема с появата на бръчки. 

 

     С помоща на накрайниците на уреда, които създарат магнитно поле, енергията достига до тъканите подкожно, под формата на топлина, стимулира образуване на колаген.  Движението на електромагнитните заряди генерира дълбоко и равномерно затопляне на тъканите с общо увеличение на температуката от 40 C в третираните зони.  Тази топлинна промяна скъсява частично колагеновите влакна и стимулира фибропластите (кожните стволови клетки) да синтезират колаген и еластин. Този процес на биостимълация и подмладяване е последван от процеси на уплатняване и стягане на дермата и подкожната тъкан.

 

     За прилижението на този терапия няма възрастови ограничения. Процедурата е подходяща за всякакъв тип ненаранена кожаи резултатът е млада и сияйна кожа.

 

        Радиочестотната процедура е подходяща за всички лица на 18г., които желаят да подобрят външния тонус и еластиността на кожата си.

 

        Радиочестотната терапияе-дълготрайна терапия, която няма перманентно действие. За това, ако искате да запазите оптималния резултат, ще е необходимо да повторите радиочестотната процедура след известно време, което е различено за всеки клиент.  Процедурата не е инвазивна , участъците, които могат да се третират са много. Броят на сеансите може да варират в зависимост от големината на зоната и тежест Н дефекта. Препорачва се цикъ от 10-15 сеанса. Този  първи цикъл трябва да бъде последван от още един цикъл след най-малко 4 седмици почивка.

 

Приложение.

 

Уредът има 12 програми радиочетотна терапия за лице и 21 програми за терапия на тело.

 

          Радио честотната терапия е особено подходяща при външното третиране на всички дефекти на целулита и белезите на времето, като е особено ефективна:

 

  • за увеличаване и подобреване на еластичността на тъканите и заличаване на бръчки;
  • при ремоделиране и отстраневане на локализирани мастни натрупвания;
  • при третиране на кожа тип „портокалова кора“ и на груба кожа;
  • за подобряване на тонуса на тъканите, правейки ги по-плътни и гладки;
  • при намаляване на целулитните възли;
  • за реактивиране на локалното микрообращение и хранене на кожата;
  • за образуване на нов колаген;
  • за подмладяване на третираната зона;
  • за подобряване на лимфния дренаж.

 

 

 

Студио за красота фиоре

052/ 481835

Pin It on Pinterest

Shares
Your SEO optimized title