LPG масаж

   LPG масаж: това е механичен метод за постигане ефекта на ръчните масажи. Процедурата стимулира собствените механизми на тялото да намалява задържането на течности. Активира венозната и лимфна циркулация, обмяната на колаген и еластин в кожата, освобождава организма ни от токсините. Тялото се тонизира, контурара и стяга, видимо се намалява обиколката на талията и ханша. Оптимални резултати се постигат с пакет от 12/20 процедури с честота 2/3 пъти седмично. Видими резултати се наблюдават след 7/8 процедури.

Структуриране на тялото LPG масаж

   LPG масажът въздейства в дълбочина на проблемните зони, с механично структуриране на кожата, влакната на съединителната тъкан стават по меки, с това се намалява натиска на кожата по повърхността. Подобрява циркулацията на кръвта и лимфата, засилва се обмяната на веществата в мастните клетки, активира се образуването на колаген и еластан в кожата. Ефекта е разграждане на мастните натрупвания в проблемните зони и изглаждане на кожата.


ценоразпис :


1 процедура-30лв. 35мин.


 

Лифтинг на лице с LPG масаж

    Процедурата LPG масаж на лице, шия и деколте е изключително приятна и отпускаща процедура. Подходяща е както за жени така и за мъже, независимо от типа кожа. Честотата на прилагане може да включва 2-3 процедури седмично. За запазване, качеството на постигнатия резултат след интензивното третиране е достатъчно един масаж седмично. Това е процедура, която може да се прилага неограничено време.Целите на лифт масажа са по механичен и напълно естествен начин активира производството на колаген и еластин, стимулира кръвообращението и храненето на клетките. Подобрява еластичността, редуцира бръчките, дренира излишните течности.

 


 


LPG масаж Варна

 

   


любопитни факти за любителите за LPG масаж:
-70% по-бързо разграждане на мастните клетки
-240% по-голямо производство на колаген
-160% по-голямо производство на еластан


Студио за красота фиоре

052/ 481835
<hr />

Pin It on Pinterest

Shares
Your SEO optimized title