Маникюр с гел лак Варна

   Маникюр с гел лак в град Варна можере да си направите в студио за красота Фиоре. Тази процедура включва класически маникюр    ( оформяне на нокти, почистване на кутикула) и лакиране на ноктите с гел лак. Продължителността на маникюра с гел лак е от 45 мин. до 90 мин. в зависимост от това дали се правят декорации и с каква сложност са те. 

Представя ме Ви нов и иновативен метод на маникюр с гел лак в град Варна, той е от няколко месеца на пазара и реших ме да го предлага ме, най вече защото не уврежда ноктите, тъй като при традиционалния полу перманентен лак (гел лак, ши лак и т.н.) трябва да се пили нокътя и след   това да се свали с ацетон, а след няколко процедури ноктите са уврени и изпощени.
С този метод можете да се лакирвате отново и отново, без почивка, и няма да увредите ноктите си.  Той е траен от 14 до 25 дни и ще ви очарова. ProNails методът не е необходимо да се отварят порите на нактите, за да работим, а на против, трябва да се полира за да затворите порите, поставя се протектор( втора кожа), които не позволява на цвета да влияне на ноктите Ви. Всеки кито избере този метод може да премахне лака си с салона или в домашни условия! След свалянето ще останете изненадани как изглеждат ноктите Ви, те ще са лъскави и блестящи както преди пославянето на лака.
Клиентите ни  са доволни от тази процедура и искат да повторят.  Опитай те и Вие и смятаме, че ще сте доволни  и ще го предпоречете.

Маникюр+св.  гел лак+слагане на гел лак   40лв.

Маникюр+св. гел лак +слагане на гел лак+ декорации 45лв.

Сваляне на гел лак + маникюр-15лв.

Камъчета svarovski -10 ст./бр.                                       още..    


Студио за красота фиоре

052/ 481835

Pin It on Pinterest

Shares
Your SEO optimized title