медицински педикюр Варна

 Медицински или козметичен педикюр трябва да се направи правилно. Медицински педикюр в град Варна можете да си направите при нас. След тази процедура краката, Ви трябва да са красиви и здрави, не би трябвало да усещате болка или дискомфорт. Това е процедура, от която се нуждаят както жените така и мъжете. Тя не се отнася само до рязане и лакиране на ноктите, а до много други здравословни манипулации. Едно от местата в град Варна където можете да си направите качествен медицински педикюр е студио за красота Фиоре.

 

медицински педикюр в студио за красота Фиоре

 В студио за красота Фиоре  медицинският педикюр включва обработка на мазоли, кокоши тръни, правилно изрязване на враснали нокти поставяне на шина (барета), обработка на гъбични нокти           ( премахване на болната част от нокътя и изграждане на нов нокът  с гел, който забавя развитието на гъбичките), а също и цялостно почистване на ходилото от цепнатини (рагади) и мъртва кожа (хиперкератоза), както и  оформяне на ноктите в правилна и здравословна форма. Следователно, ако искате да решите проблемите, които ви създават краката, можете да се възползвате от нашите услуги, ние подхождаме индивидуално към всеки проблем на нашите клиенти, за най оптимален резултат.

Протезиране (изграждане) на гъбични и увредени нокти Варна

Студио Фире,ви предлага нова услуга за протезиране (изграждане) на увредени нокти. Тази система е една от малкото, които могат да се поставят при гъбични нокти и да се лакира върху нея, без това да е проблем. Виж още..

Ценоразпис педикюр


Педикюр 45лв. 

Педикюр с лак 50лв.

Педикюр с гел лаk 55лв.

SPA педикюр 600лв.

Почистване на мазол  / кокоши трън 20лв.

Обработка на гъбичен нокът 20лв.

Обработка на впит нокът 25лв.

Поставяне на шина/ барета/ 45лв.

още…..


Студио за красота фиоре

052/ 481835

Pin It on Pinterest

Shares
Your SEO optimized title