Почистване

  Грижата за кожата на лицето е от особено значение. Почистването на кожата на лицето е основна козметична процедура, която се прилага с хигиенна и лечебна цел, най-вече при мазна кожа, младежки пъпки, черни точки(комедони) и бели точки (милиуми). Едно от местата, на които можете да си направите почистване на лице  в град Варна е Студио за красота Фиоре. Ние предлагаме както ръчно, така и почистване с ултразвук. Изглежда, че голям процент от проблемите на кожата на лицето и тялото са в следствие на неправилната грижа за тях. В следствие, на това козметичната процедура е препоръчителна за всеки мъж или всяка жена, както с проблемна, така и с по-малко проблемна кожа. Почистването на кожата, помага за отстраняването на прах, бактерии, мъртва кожа и други и и позволява  да диша. Честотата и редовните процедури  влияят върху здравето и еластичността на кожата. В заключение можем да кажем, че ако искате почистване на лице и сте в град Варна заповядайте при нас, ние ще ви предложим правилната грижа за вашата кожа.

почистване на лице в град варна

Масаж

   Козметичният масаж има за цел да поддържа красотата на лицето, шията и деколтето. Системното масажиране забавя процесите на стареене. Масажът оказва влияние върху кожата, нервните рецептори и кръвоносни съдове. Разширява капилярите, което подобрява храненето на тъканите, подобрява кръвообръщението и циркулацията на лимфата, което допринся за премахване на отпуснатостта на кожата. Активизира мастните и потните жлези и спомага за по-бързото изгаряне на подкожните мазнини. Оказва благотворно влияние и на мускулите на лицето. Кожата става по-мека, по-еластична, по-гладка и с розов тен.  За най-оптимално действие се правят 10 интензивни процедури и след това се правят поддържащи процедури веднъж в месечно. 

почистване на лице с ултразвук:

   Студио за красота Фиоре в град Варна предлага метод за почистване на лице с ултразвук. Този вид пилинг предлага почистване на кожата в дълбочина, отстранява мъртвите клетки и комедони, без видими наранявания. В резултат на това,  кожата се регенерира и освежава, има здрав и сияен вид. В следствие на тази процедура помагаме на кожата да диша и функционира правилно. В заключени можем за кажем, че ни е подхождаме индивидуално, към всеки клиент и неговите проблеми и това ни прави едно от най-подходящите места за почистване на лице в град Варна.

Процедурата включва:


1 Тоалетно мляко
2 Тоник
3 Пилинг
4 Ултразвуков-пилинг за отстраняване на повърхностния слой от епидермиса
5 Механична обработка на по-дълбоките комедони и замърсявания
6 Д’арсонвал за подобряване на кръвообращението и противовъзпалително
7 Маска за успокояване
8 Крем

ценоразпис :


Почистване на лице 50лв. 

Масаж на лице шия и деколте с натурални масла -27лв.


Студио за красота фиоре

052/ 481835

Pin It on Pinterest

Shares
Your SEO optimized title