Терапия на лице в град Варна“

     Студио за красота Фиоре е едно от местата, на които можете да си направите терапия за лице в град Варна.

Ние Ви предлагаме терапии за всеки тип кожа и за всяка възраст. В допълнение разполагаме с апарати като ултразвук и йонофореза, които позволяват да се повлияе на кожата в дълбочина. В резултат на това терапията има по-видим и дълготраен ефект.
На много места в град Варна можете да си направите терапия за лице, шия и деколте, но ние предлагаме индивидуален подход към всеки клиент, което е от особено значение за постигането на желания от вас и нас резултат.
В заключение можем да кажем, че след консултация с нашия козметик, ще изберете най-подходящата за вашата кожа процедура.


Хидратираща терапия на SOTHYS

   Предлага ме Ви хидратираща терапия на SOTHYS, която е подходяща за лице, шия и деколте. 

Това е терапия на основата на хиалуронова киселина в комбинация с екстракт от манатарки. Хиалуроновата киселина хидратира кожата и повишава защитните `и функции, а екстракта от манатарки подпомага усвояването `и в дълбочина.

Препоръчва се за всички видове кожа. След прилагането `и кожата възстановява еластичнастта си и изглежда 65% по-гладка и по-млада.


терапията се състои от четири стъпки :


Почистване на кожата с тоник и тоалетно мляко.

-Пилинг.

– Серум

-Хидратиращ крем.


Терапия за лице в град Варна.

Терапии с различни ампули.

Предлагаме Ви терапия с различни ампули. Регенериращи, ревитализиращи, възстановяващи терапии, които ще са подходящи както за лице, така и за цяло тяло.

Невен– ампулата съдържа концентриран маслен екстракт от цвят на невен, съдържащ вещества с ценни козметични качества. На тях се дължи противомикробното, противовъзпалително и ранозаздравяващо действие на екстракта. Витамините, които съдържа ампулата “Невен” засилват епитилизиращите свойства на екстракта и допринасят за регенерацията на епитела. Използва се при терапии за успокояване и премахване на кожни възпаления, против образуване на бръчки.

Витамин C- ампулата притежава антиоксидантно, хидратиращо и избелващо действие, лесно прониква и се усвоява от кожата. Подържа хидробаланса и стимулира обновяването на дермалния слой.

Q 10-ампула на маслена основа. Подходяща е за околоочния контур, лицето и шията, със силно изразен антибръчков ефект.

Околоочен контур–ампула допринасяща за охлаждащия и реструктуриращ ефект. Съдържа Q10, ретинол, витамин С и витамин Е.Премахва тъмните кръгове около очите, заглажда финните бръчици

Лифтинг комплекс–комплекс от еластин, хидратиращи вещества и природни масла.Хидратира, стимулира и изглажда кожата, възстановява хидроравновесието, повишава еластичността и блясъка на кожната повърхност. Препоръчва се за терапии третиращи уморена кожа при които се търси моментален блясък.

Екстракт от охлюви–  Високо концентриран екстракт от секрет на охлюв с уникални регенериращи свойства. Използва се за третиране на различни кожни увреждания /акне, бръчки, изгаряния/.

Хидратиращ комплекс– Ампулата е идеално средство за дълбоко хидратиране в случаи когато се търси бърз ефект, за стимулиране, подхранване и изглаждане на кожата след подлагане на слънчеви лъчи, активни избелващи или почистващи процедури, за анти стрес процедури. Ефективна е също за силно дехидратирана и девитализирана кожа.

Колаген–ампулата Колаген както и Еластин са така наречени протеинови ампули със силно козметично действие. Те са перфектни за естествено регулиране и поддържане на хидратацията в кожата и осигуряват нейното нормлно функциониране.

B-комплекс–стимулира обмяната на веществата, контролира метаболизма на мазнините и белтъчната обмяна, стимулира регенеративните процеси, повишава усвояването на кислород от клетките.Ампулата включва в състава си комбинация от витамини от група В с жизнено важни функции.

 Терапията се състои от четири стъпки:-Почистване на кожата с тоалетно мляко и тоник.
-Ексфолираща маска.
-Вкарване на ампула с ултразвук.
-Крем.


Терапия за лице в град Варна.

Студио за красота фиоре

052/ 481835

Pin It on Pinterest

Shares
Your SEO optimized title